Story radio
Početna Celebrity 2347 prikaza 17. lipnja 2019.

Oglasio se Tony Cetinski: 'Duda je dobro'

Screenshot Instagram.

Fanovi su bili jako zabrinuti

Pjevač 50-godišnji Tony Cetinski, nedavno je zabrinuo svoje obožavatelje fotografijom koju je objavio na Instagram profilu, a na kojoj pozira sa suprugom Dubravkom, koja prima infuziju. Istu objavu je i ona objavila na svojim društvenim mrežama i oboje su se zahvalili djelatnicima Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Neslužbena informacija bila je da je Dubravka imala moždani udar, a sada se Tony napokon oglasio na društvenim mrežama.

'Hvala Bogu i svim dobrim ljudima Duda je dobro. Sada dolazi na red moj životni moto koji postaje i njen : SVE MOŽE ALI NIŠTA NE MORA. Pjesma našeg prijatelja fra Marina koja nas je cijelo vrijeme dizala iznad svega lošega ovih dana', napisao je pjevač na Facebooku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Podsjetimo, portal 24sata iz krugova prijatelja i obitelji doznao je kako je početkom prošlog tjedna u njihovom domu u Istri, Dubravki pozlilo. Kada je Tony vidio koliko joj je loše, odmah je počeo s reanimacijom, a Hitna pomoć koju je pozvao, stigla je brzo pa je Dubravka za manje od sat vremena bila u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, gdje su je hospitalizirali. 

Komentari