Pjevač 50-godišnji Tony Cetinski, nedavno je zabrinuo svoje obožavatelje fotografijom koju je objavio na Instagram profilu, a na kojoj pozira sa suprugom Dubravkom, koja prima infuziju. Istu objavu je i ona objavila na svojim društvenim mrežama i oboje su se zahvalili djelatnicima Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Neslužbena informacija bila je da je Dubravka imala moždani udar, a sada se Tony napokon oglasio na društvenim mrežama.

'Hvala Bogu i svim dobrim ljudima Duda je dobro. Sada dolazi na red moj životni moto koji postaje i njen : SVE MOŽE ALI NIŠTA NE MORA. Pjesma našeg prijatelja fra Marina koja nas je cijelo vrijeme dizala iznad svega lošega ovih dana', napisao je pjevač na Facebooku.

Podsjetimo, portal 24sata iz krugova prijatelja i obitelji doznao je kako je početkom prošlog tjedna u njihovom domu u Istri, Dubravki pozlilo. Kada je Tony vidio koliko joj je loše, odmah je počeo s reanimacijom, a Hitna pomoć koju je pozvao, stigla je brzo pa je Dubravka za manje od sat vremena bila u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, gdje su je hospitalizirali.