Kako prenosi srpski Kurir, bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ poludio je kada je Jelena Karleuša podnijela 120 tužbi protiv njega i sada joj se namjerava osvetiti novim dokazima njihove dvogodišnje ljubavi. Nogometaš priprema dosad neviđene fotografije i poruke, a izvor za Kurir navodi kako je pitanje dana kada će se sve objaviti. Naime, izvor objašnjava da je nogometaša najviše pogodilo to što ga je bivša tužila, iako zna da on prethodnih mjesec dana, koliko traje ova afera, najeksplicitnije fotografije i najvulgarnije dopisivanje nije iznio u javnost.

'Ognjen je mislio da sve ovo konačno prolazi i da se smiruje i vjerovao je da je Jelena shvatila da joj je pametnije da šuti. Ona je na neko vrijeme i prestala s javnim vrijeđanjem i prijetnjama upućenim njemu i njegovoj obitelji, a čak su joj i mediji počeli davati manji prostor i polako prelaziti na druge teme. Onda se ona ipak odlučila oglasiti i ponovno u žižu pažnje javnosti vratiti cijelu priču. Kao da nije željela da se sve smiri', tvrdi izvor i dodaje da je Vranješa pogodilo to što je u obraćanju javnosti njega nazvala osobom koja je direktni sudionik u patnji njezine obitelji. 'On je pobjesnio jer ga poslije svih snimki, fotografija i prepiske koji su isplivali u javnost Karleuša ponovo ističe kao čovjeka koga ne poznaje. Vranješ se nije mogao smiriti kada je to čuo, iznerviralo ga je i više od tužbi. Šokirano je pozvao nekoliko najbližih prijatelja i poručio da je tek na****la i da će sve najgore što je dosad čuvao ugledati svjetlost dana', nastavlja priču izvor za Kurir i navodi kako nogometaš do sada nije želio iznositi najeksplicitnije detalje navodne veze. 


'Iako su ga i obitelj i prijatelji nagovarali da stavi točku na sve zajedničkim fotografijama iz kreveta i snimcima sa zajedničkih putovanja, on nije želio da je dokrajči jer je smatrao da će ona shvatiti da ga više ne treba nazivati obožavateljem kojeg ne poznaje te da će prestati prijetiti njegovoj obitelji. Ipak, to što je javno istaknula da njega krivi za namještanje cijele porno-afere, to nije očekivao. Nakon što je saznao da ga je tužila, zakleo se da će je uništiti. Koliko ga znamo mi koji se s njim družimo godinama, Ognjen neće stati dok ona ne povuče tužbe. Poslije dvije godine njihove veze, možete samo zamisliti koliko materijala protiv Karleuše ima. Ovo što je objavljeno je jedan posto, a kada iskoristi sve što ima, vjerujte, Jeleni će pametnije biti da se preseli na drugi kontinent', zaključuje izvor za Kurir. 

Podsjećamo, Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ su se našli u centru skandala kada su u javnost procurile njihove navodne poruke, kao i eksplicitne fotografije, a pisalo se i o njenom razvodu od 34-godišnjeg supruga, nogometaša Duška Tošića, što su demantirali. Jelena i dalje tvrdi kako je sve montaža, dok Vranješ s druge strane i govori kako su bili bliski dvije godine.