Za 29-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša, Ognjena Vranješa, sada zna i cijela regija, zahvaljujući navodnom seks skandalu sa srpskom 40-godišnjom pjevačicom Jelenom Karleušom. Naime, navodne brojne poruke i fotografije koje su razmjenjivali Jelena i Ognjen, dovele su do odluke da se Vranješ i njegova supruga Danijela rastanu. 

'Ognjen i Danijela su odlučili staviti točku na svoj brak. Nakon skandala s Jelenom Karleušom odlučili su se razvesti, a Vranješ se već konzultirao s odvjetnikom i podnio zahtjev', rekao je izvor za spomenuti portal. 

Podsjećamo, Ognjen već nekoliko godina oženjen za Danijelu te bračni par ima i kćer. Međutim, o njoj se ne zna puno osim da želi biti izvan estrade. Naime, prošlog ljeta se pisalo po srpskim medijima kako je nogometaš u vezi s pjevačicom Katarinom Grujić. Nakon toga Danijela je predala papire i za razvod, no na kraju se ipak nisu razveli. Navodno je tada supruga bila neutješna te radila scene i bila jako potresena.

Svojedobno su izvori bliski Danijeli za srpske medije rekli kako je ona obiteljska žena koja nema dodirnih točaka s estradom te kako se ne želi petljati u takvo društvo i skandale.