Bosanskohercegovački nogometaš, 29-godišnji Ognjen Vranješ, koji je široj javnosti postao poznat zbog navodne afere sa srpskom pjevačicom, 40-godišnjom Jelenom Karleušom, ne prestaje podizati prašinu. Naime, kako Kurir saznaje, nogometaš je sada odlučio da ne želi znati ništa o svojoj navodnoj bivšoj ljubavnici, a zanima ga samo suđenje s njom. Dalje pišu kako je Ognjen nedavno blokirao Jelenu na Instagramu, ali i sve njezine fan stranice na društvenim mrežama koje imaju veze s njezinim životom i radom.

'Ognjana poznajem od malih nogu i kada nekog precrta, to je do kraja života. Tako je s Jelenom Karleušom. O njoj ne želi čuti, niti išta znati, osim suđenja koje imaju zbog prijetnji koje mu je uputila preko društvenih mreža. One je željela sebe uzdignut pa je Ognjena bez razloga ponizila, iako zna što su sve doživjeli tijekom dvije godine tajne veze. Vranješ ju je sve vrijeme gledao kao princezu, ispunjavao joj želje i stalno joj se prilagođavao. Ona je pljunula na sve što su zajedno proživjeli jer se željela predstaviti kao vjerna supruga Duška Tošića. Zbog toga je blokirao sve stranice koje imaju veze s njom, a prijateljma je rekao da ga ne informiraju što piše na Instagramu jer ga to ne zanima', rekao je anonimni izvor za srpski portal i dodao kako 29-godišnjak zna da je iza svih tih stranica zapravo Jelena i njezin tim ljudi. 

'Jelena, njezin PR, kao i najbolja prijateljica vode sve prave, ali i lažne Instagram profile. Kada Ognjen dobije neku poruku, prepozna tko je od njih to pisao i iza koje stoji Jelena. Kada je počela afera, svakodnevno je dobivao prijetnje, koje je ignorirao jer je točno prepoznao njezin stil pisanja i izražavanja', istaknuo je.