Srpska pjevačica Ana Sević, u javnosti najpoznatija po braku sa sada već bivšim suprugom Darkom Lazićem koji je u listopadu prošle godine preživio stravičnu prometnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio život, za srpski Kurir otkrila je kako je pronašla novog partnera s kojim bi rado zaplovila u bračnu luku ali joj nedostaje jedan detalj, a to je da Lazić konačno potpiše papire za razvod.

 'Nisam izgubila vjeru u ljubav, niti bih dozvolila da mi bilo tko oduzme najljepši osjećaj u životu. Ljubav je moj pokretač, volim voljeti i volim biti voljena. Volim pored sebe imati pravog muškarca koji je oslonac meni i mojoj kćeri' , otkrila je Ana sa širokim osmjehom na licu.

Ispričala je i kako joj rastanak od Lazića nije baš bio lagan. 'Razvod i rastanak su sami po sebi uvijek teški, jer ipak je to životni poraz na koji nitko nije spreman. Koliko god ste svjesni da će se to dogoditi, kada do tog trenutka uistinu i dođe, bude vam teško. Ne znaš kako će to izgledati, završava se nešto za što si mislio da će uvijek trajati. Nisu to lake situacije', priznala je pjevačica te dodala kako se zbog cijele situacije povukla iz medija i posvetila prvenstveno svojoj petogodišnjoj kćeri i samoj sebi.

'Htjela sam da Lorena i ja živimo normalan život. Ono najgore je prošlo i sada nam životi idu nekim ljepšim tokom. Hvala bogu, Darko se oporavlja premda još uvijek nije potpisao papire. Ne želim ulaziti u detalje zbog čega to još uvijek nije napravio', rekla je Ana i otkrila kako je njihova kći Lorena podnijela ovaj period.

'Lorena je jako mala i Darko zapravo nikada nije bio tu. Njoj to nije bilo čudno, nekako je sve to bilo dio njenog života. On je vikendom radio, preko tjedna također nije bio s nama, tako da njoj to i nije bila neka velika promjena', te je dodala kako je Darko nastavio viđati svoju kćer kad god je za to pokazao interes i kako se po tom pitanju ništa nije promijenilo. 'Lorena je upoznala njegovu zaručnicu Marinu. Darko i ja smo krenuli svatko na svoju stranu, ali ono što je bitno je da naši partneri prihvate Lorenu, drugačije ne bi ni bili u našim životima', zaključila je pjevačica.