Jedan od najskladnijih hrvatskih brakova, definitivno je onaj bivšeg rukometnog reprezentativca, 38-godišnjeg Igora Vorija i njegove supruge, dame jedinstvenog stila, Olje. Njihova ljubav traje već 19 godina, čime se, na društvenim mrežama, pohvalio novopečeni sportski direktor hrvatske reprezentacije. 'U dobru i u zlu', napisao je uz objavljenu fotografiju, na kojoj bračni par ne skida veliki osmijeh s lica. 

Naime, Igor i Olja zajedno su od njihovih dvadesetih, što je danas rezultiralo sretnim brakom, ali i dvoje djece, šestogodišnjom kćerkom Nikom i devetogodišnjim sinom Petrom. Kako je Igor zbog rukometnih obveza često bio razdvojen od obitelji, sada kada je završio aktivnu karijeru, svaki slobodan trenutak koristi kao priliku da svi zajedno provedu vrijeme onako kako najviše vole. Iako vole prošetati centrom Zagreba, ova mala skladna obitelj voli putovati, što dokazuju i na društvenim mrežama.

Podsjetimo, supružnici su se upoznali u Zagrebu, gdje se atraktiva Olja doselila iz rodnog Splita kada je upisala fakultet. Bivši rukometni reprezentativac još je tada rekao kako nisu htjeli dizati puno prašine oko svog vjenčanja. Stoga ne čudi da se par vjenčao 2007. godine u tajnosti nakon dugogodišnje veze. Danas su ponosni roditelji dvoje djece. Obitelj se često selila po svijetu zbog Igorovog posla, ali, kako je Olja jednom prilikom izjavila za Story, to im ni malo nije smetalo: 'Živjeli smo u svjetskim velegradovima i divno nam je svugdje, sve dok smo zajedno. To nam je jedino važno. Sve nam je to veliko iskustvo, tako najbolje učimo život, ono što te nijedna škola ne može naučiti'. 

Uz druženje s djecom, oboje, kako možemo primijetiti, vole modu i paze na svoj modni izričaj. 'On je oduvijek veliki esteta i perfekcionist. Sve mu mora biti idealno, čak i više nego meni. Pogotovo u posljednje vrijeme otkako je prestao aktivno igrati rukomet i postao sportski direktor hrvatske reprezentacije, što zahtijeva ozbiljniju garderobu. Sve manje vremena provodi u trenirci, a sve više u sakou ili odijelu pa smo zajedno presložili ormare. Pita me za savjet, ali ima on i svoje mišljenje. Koje se, naravno, slaže s mojim', komentirala je Olja, svojevremeno za Story.