Dama bez konkurencije kada je u pitanju modni izričaj, Olja Vori, supruga našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija, jedna je od onih žena za kojima se okreću baš svi na ulici. Isto se dogodilo i ovog vikenda kada je u društvu supruga Igora te sina Petra i kćeri Nike. 

Odjevena u elegantnu midi haljinu na kopčanje trendi točkastog uzorka, Olja je potpuno zablistala, a svoj je stajling upotpunila klasičnim Chanel salonkama, koje već punih 60 godina ne silaze s liste najpoželjnije obuće.

Zgodna Olja svoj atraktivan izgled dodatno je naglasila točkastim ukrasom za kosu, okruglim naočalama, visećim naušnicama te upečatljivom torbom načinjenom od crno-bijelih perli, dok je preko ramena nonšalantno ogrnula crni sako. Njezin zaštitni znak postala je i dugačka pletenica, pa je i ovoga puta svoju kosu nosila na taj način.

Domaća trendseterica nedavno je u intervjuu za Story ispričala i gdje pronalazi svoju modnu inspriraciju. 'Ne postoji određena osoba. Odmalena sam često putovala u Italiju i kupovala talijansku Gioiu, a danas imam francuski Vogue. Volim prolistati modne časopise, internet nam je dostupan, tu je i Instagram pa možeš dobiti ideju, sjetiti se da neke stvari imaš i u ormaru pa ih možeš kombinirati na svoj način. Na ulicama Zagreba i drugih gradova mogu se vidjeti odlično odjevene djevojke. Mislim da je puno važnije kako zračiš nego što oblačiš, odnosno cjelokupan dojam - kako nosiš odjeću i kako se u njoj osjećaš. Nisam osoba koja će nešto skinuti s lutke u izlogu, moram se u toj odjeći i dobro osjećati', zaključila je.