Tijekom njegove aktivne rukometne karijere, Olja Vori svog je supruga Igora neprestano pratila s tribina i bila mu najveća moguća podrška uz kći Niku i sina Petra.

Iako se prošle godine povukao iz igre, Igor još uvijek aktivno radi u reprezentaciji kao Direktor muške rukometne reprezentacije, što i ne čudi s obzirom na brojne uspjehe koje je postigao s Kaubojima. Osim bivšeg rukometaša, njegovu suprugu Olju ponijela je rukometna groznica koja je aktualna zbog Svjetskog prvenstva, pa se prisjetila trenutaka od prošle godine kada je još uvijek u dresu s brojem devet bodrila Igora s tribina. Nakon utakmice bi se tada snažno zagrlili i strastveno poljubili. Romantičnom fotografijom pohvalila se na društvenim mrežama, a riječi uz prikazane emocije nisu bile ni potrebne. U vrlo kratkom roku Olja je prikupila više od 800 lajkova i razdragane komentare na fotografiju.

Inače, Olja i Igor zajedno su od njihove 20.godine i imaju dvoje djece, kćer Niku i sina Petra koji su presretni otkako njihov tata provodi s njima više vremena.