Jedna od najomiljenijih bivših skijašica, simpatična Ana Jelušić Black pohvalila se na svom Instagram profilu kako očekuje prinovu. Simpatična 31-godišnjakinja sudbonosno 'da' izgovorila je prije dvije godine marketinškom menadžeru u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarsko,Travisu Blacku, a par će uskoro proširiti svoju obitelj.

Podsjetimo, Travis i Ana su se nakon pet godina ljubavi vjenčali u rujnu 2016. godine, a upoznali su se preko društvene mreže Facebook. Samo četiri mjeseca prije svadbe Riječanka je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju napisala: 'Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan na Facebooku nakon četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu. Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!' otkrila je bivša skijašica, koja svako malo objavi neku fotografiju njihovih zajedničkih aktivnosti zbog kojih su se i svidjeli jedno drugome kad su se upoznali.

'Travis i ja imamo mnogo zajedničkih interesa, volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Kliknuli smo čim smo se upoznali pa je bez mnogo objašnjavanja bilo jasno da odlično funkcioniramo kao par', rekla je svojevremeno za Story.