Serija 'Kućanice' Evi Longoriji donijela je svjetsku slavu, a od tada je pod budnim okom svjetskih medija. Prije nekoliko mjeseci, pojavile su se prve sumnje o tome kako je glumica trudna, no tu novost ni ona ni suprug nisu htjeli ranije komentirati. Nakon silnih nagađanja, Eva je napokon za People potvrdila ovu sretnu vijest i otkrila kako je trudna već četiri mjeseca te kako nosi dječaka. Ovo je njezina prva trudnoća, a ona i suprug Jose Antonio ‘Pepe’ Baston izvan sebe su od sreće.

Iako bi se mnogi složili da je s ulaskom u četrdesete već kasno za dijete, ovaj par dokazao je kako nikada nije kasno da prinovu. 'Napunila sam 40 pa sam si pomislila 'Ističe li mi vrijeme?' rekla je svojedobno Eva za People. Baston, predsjednik kompanije 'Televisa' i Eva u vezi su od 2013., a svoju ljubav su okrunili brakom 2016. godine te će u svibnju proslaviti svoju drugu godišnjicu braka, ali ovoga puta s članom obitelji više. 'Nikada nisam mislila da ću se opet udati. Stvar je u njemu, zbog njega je sve to vrijedno', nedavno je izjavila glumica koja iza sebe ima dva neuspjela braka.
Iako je ovo njihovo prvo zajedničko dijete, maleni će ipak osjetiti kako je to imati braću i sestre. Naime, Eva će se prvi puta okušati u ulozi majke, a Baston iz prošlog braka već ima troje djece koja su uzbuđena zbog dolaska malog polubrata na svijet. 'Oni su poseban dar u mom životu', rekla je Eva za supruga i njegovu djecu, a čini se kako je sada još sretnija jer će na vlastitoj koži osjetiti sve čari i ljepote majčinstva. Autor: A.S. Foto: Getty, Profimedia