Američka glumica Gwyneth Paltrow otkako se zaručila za producenta Brada Falchuka nije skrivala koliko je sretna i više je puta naglasila kako je oko svega jako uzbuđena. Njezinoj sreći nije bilo kraja kada se jučer napokon svojem odabraniku zaklela na vječnu ljubav na intimnoj ceremoniji u njihovu zajedničkom domu u Hamptonsu. Prema pisanju stranih medija na vjenčanju su se pojavila brojna poznata lica, poput Cameron Diaz, Stevena Spielberga, Roberta Downeyja Jr, Jerryja Seinfelda i Roba Lowea.

Iako se nagađalo kako će je bivši suprug Chris Martin otpratiti do olatara, on nije bio na ceremoniji već je nastupao na Global Citizen festivalu. Glumica i pjevač nakon 'svjesnog razdvajanja', ostali su u prijateljskim odnosima, a jednom je prilikom čak izjavila kako joj je Chris 'poput brata'. Bivši supružnici imaju 13-godišnju kćer Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa, a u braku su bili 13 godina.

Gwyneth i njezin novopečeni suprug, producent Brad Falchuk upoznali su se 2014. godine na snimanju serije Glee, čiji je on producent, dok je ona gostovala u ulozi učiteljice Holly Holliday. Svoju su vezu tajili do listopada 2015. godine kada su se zajedno pojavili na premijeri serije 'Scream queens', a zaručili su se krajem prošle godine.