Story radio
Početna Celebrity 2784 prikaza 30. rujna 2018.

Omiljena plavuša izrekla sudbonosno 'da'

Profimedia.

Ovo je najveća potvrda njihove ljubavi

Američka glumica Gwyneth Paltrow otkako se zaručila za producenta Brada Falchuka nije skrivala koliko je sretna i više je puta naglasila kako je oko svega jako uzbuđena. Njezinoj sreći nije bilo kraja kada se jučer napokon svojem odabraniku zaklela na vječnu ljubav na intimnoj ceremoniji u njihovu zajedničkom domu u Hamptonsu. Prema pisanju stranih medija na vjenčanju su se pojavila brojna poznata lica, poput Cameron Diaz, Stevena Spielberga, Roberta Downeyja Jr, Jerryja Seinfelda i Roba Lowea.

Iako se nagađalo kako će je bivši suprug Chris Martin otpratiti do olatara, on nije bio na ceremoniji već je nastupao na Global Citizen festivalu. Glumica i pjevač nakon 'svjesnog razdvajanja', ostali su u prijateljskim odnosima, a jednom je prilikom čak izjavila kako joj je Chris 'poput brata'. Bivši supružnici imaju 13-godišnju kćer Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa, a u braku su bili 13 godina.

Gwyneth i njezin novopečeni suprug, producent Brad Falchuk upoznali su se 2014. godine na snimanju serije Glee, čiji je on producent, dok je ona gostovala u ulozi učiteljice Holly Holliday. Svoju su vezu tajili do listopada 2015. godine kada su se zajedno pojavili na premijeri serije 'Scream queens', a zaručili su se krajem prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari