Kada je riječ o njegovoj vezi s pjevačicom Katy Perry, hollywoodski glumac Orlando Bloom ne ustručava se ponekad otkriti i malo previše. Tako je i u razgovoru za News.com.au otkrio da je zadovoljan svojim ljubavnim i seksualnim životom te da mu je u vezi izrazito važna intimnost. 'Rekao bih da je seks stvarno važan dio života jer je to način da se povežete s partnerom. To je način da pokažete intimnost, koja je nevjerojatno važna jer ako možeš biti intiman s nekim, onda si blagoslovljen, zar ne?', priznao je 42-godišnji glumac.

'Stvari poput slatkih poruka, pokazivanja nježnosti i toga da se brinete da vaša partnerica osjeća da vam je stalo, da cijenite to što radi i da se trudite da se osjeća sigurnom uz vas, to je nešto što se Katy i ja trudimo učiniti jedno za drugo', dodao je. Također, istaknuo je i da je njegov odnos sa zaručnicom, nakon povremenih teških razdoblja, nikada bolji.

Podsjetimo, par je bio prekinuo vezu u ožujku 2017. godine, no već nakon par mjeseci odlučili su se pomiriti. Na Valentinovo ove godine, Orlando je zaprosio pjevačicu, koja je komentirala: 'Netko je odlučio trpjeti me do kraja života'.  No, ni za pjevačicu, a ni glumca, ovo neće biti prvi brak. Naime, Katy je bila u braku sa 44-godišnjim komičarom, Russellom Brandom dvije godine, s kojim je prekinula jer nije htjela imati djecu, a Orlando sa 36-godišnjim modelom, Mirandom Kerr tri godine, s kojom ima i osmogodišnjeg sina Flynna.