Početak bračnog života zvuči jako ozbiljno, a ovo je sve samo ne to. Mi se igramo već devet godina pa ćemo samo nastaviti našu avanturu s par prstena na rukama - rekao nam je radijski i televizijski voditelj Daniel Bilić koji je prošlog vikenda izmijenio bračne zavjete s dugogodišnjom djevojkom Zoricom Kulaš. 

Iako je simpatični Daniel veliki događaj želio zadržati u tajnosti, obožavateljima je postao sumnjiv kada je tijekom dana na Instagramu objavio fotografiju filmske scene te uz nju napisao: “Nju vrijedi zadržati”. Fotografiju je ubrzo komentirao komičar Ivan Šarić koji je u prepoznatljivom stilu napisao: “Kako ćeš danas jecati pi**o”. 

Svadbeno slavlje održano je nedaleko od zagrebačke Ilice, u zaštićenom području park šume Grmoščica, gdje su se mladenci u romantičnom ugođaju, u društvu prijatelja i obitelji, zabavljali do kasno u noć.

- Htjeli smo napraviti tulum za drage ljude i to smo uspjeli. Barem se nadamo. Tulumarilo se do zore pa sam ja uzeo svoju Zoru doma - našalio se uvijek duhoviti voditelj. 

Svadbenu svečanost nije propustila ni Lana Klingor Mihić, koja nije mogla sakriti suze radosnice.

- Bila sam na bezbroj svadbi, ali nikada nisam bila na ljepšoj i nikada nisam čula tako lijepe zavjete. Plakala sam kao mala beba. Volimo vas - poručila je mladencima putem Facebooka.

- Osvojio sam je zato što sam tovar. Pritom ne mislim na dalmatinski šarm nego na upornost - rekao je svojedobno 36-godišnji Zadranin koji godinama budi Zagrepčane radijskim emisijama zbog kojih ustaje u pet sati. No u cik zore ne budi ga, sada već supruga, Zorica. 

- Zorica me ne budi u zoru jer ona tada spava i ne čuje kada izlazim iz kuće u pet ujutro. Kad je o njoj riječ, mogu detonirati atomsku bombu u dnevnom boravku, ona ne bi čula pa s popularnom pjesmom nemam nikakve poveznice - opisuje Zadranin koji je odrastao u metropoli. Svoju nježniju polovicu u jednom intervjuu za Story opisao je kao “maloga gremlina kojeg ponekad zove svojom curom”.

- Naviknula se već na moje izljeve romantike i Petrarkine bravure. Kada je to pročitala, smijala se jer je znala da neću ništa normalno odgovoriti. Sirotica se već naviknula na sve - ispričao je Daniel koji sa Zoricom dijeli ljubav prema putovanju.

- Putujemo većinom u veljači ili ožujku, kada je sjever Hrvatske pod snijegom i bljuzgom. Gdje? Samo da je toplo i da ima mora, nikad ne filozofiramo previše. Tako smo završili u Meksiku,  Dominikanskoj Republici, na Kubi,  Tajlandu, Sejšelima..., sve se da srediti uz malo organizacije - rekao je jednom prilikom radijski voditelj koji se nekoliko dana nakon vjenčanja upustio u novu pustolovinu.

- Upravo krećemo prema nekim grčkim otocima. Valjda ćemo se vratiti, iako smo kupili karte samo u jednom smjeru - zaključio je Daniel koji će se s prvog bračnog putovanja zasigurno vratiti prepun uspomena.