Bivša voditeljica, 37-godišnja Antonija Stupar Jurkin, današnji dan započela je slavljem u svome domu. Naime, njezina kćerkica Paola danas puni osam godina. Za čitatelje Story.hr-a, Antonija je ispričala kako će proslaviti današnji dan.

'Mi smo tulum imali već jutros prije vrtića i škole. Upalili smo glazbu i plesali po stanu, vladala je totalna euforija, klinci su priredili pravi show', ispričala je Antonija. Rekla je i kako će pravi tulum Paola imati za vikend kad će proslaviti rođendan u krugu svojih prijatelja i obitelji. Otkrila je i kako je za tortu svake godine zaslužena baka. 'Baka obožava peći torte za unuke, pa joj ne namjeravam uskratiti taj užitak koji je već prerastao u svojevrsnu tradiciju', ispričala je Antonija te dodala kako će torta biti čokoladna. Oblik torte će biti standardno okrugli, jer malena slavljenica  nije izrazila neke posebne želje.

'Paola je poprilično skromno dijete, nema nekih posebnih zahtjeva. Jedino što si je zaželjele za rođendan je lutka koju može presvlačiti i hraniti. Trenutno je u toj fazi kad ju zanima briga za bebe', rekla je ponosna mama te priznala kako je sinčić Ivano bio pomalo ljubomoran jer i njemu nije rođendan. 'Rekao je da to nije fer, ali sam mu objasnila kako će i on uskoro imati rođendan pa ćemo mu prirediti slavlje i kako će i on dobiti poklone', kroz smijeh je ispričala Antonija te dodala kako je uskoro petogodišnji Ivano seki poklonio crtež. 'Istina, ja sam ga crtala, ali on ga je bojao tako da je to ipak njegov poklon sestri', nasmijala se voditeljica.