Voditelj i urednik emisije 'RTL Danas', 41-godišnji Tomislav Jelinčić, nedavno je proslavio punih 15 godina rada na RTL-u, o čemu je tada oduševljeno obavijestio svoje pratitelje na Instagramu, a sada se pohvalio i jednom od prvih fotografija nastalih upravo na RTL televiziji gdje oduševljeno pozira kao 26-godišnjak. 

'Na današnji dan prije točno 15 godina sve je bilo spremno za Nove boje televizije', napisao je Tomislav ispod fotografije na kojoj pozira s kolegom Igorom Bobićem koji je na RTL-u bio sve do kolovoza prošle godine kao jedno od zaštitnih lica ove televizije. 

Također, Tomislav je u znaku proslave 15 godina rada RTL-a, objavio i fotografiju s kolegicom Anom Brdarić Boljat na kojoj se nostalgično prisjetio dana iz mladosti. 

Podsjećamo, voditelj i urednik informativne emisije ‘RTL Danas’, osim zavidnom karijerom u voditeljskim vodama, može se pohvaliti i svojom mnogobrojnom obitelji. Naime, Tomislav je ponosni tata tri dječaka - 12-godišnjeg Jona, osmogodišnjeg Vida i šestogodišnjeg Tina te jednogodišnje kćerkice Buge koje je dobio u 13-godišnjem braku sa suprugom Ivanom.