Srpski pjevač i harmonikaš, 65-godišnji Dragan Stojković Bosanac, završio je u bolnici gdje je podvrgnut operaciji srca. Kako prenosi Kurir, član žirija glazbene emisije 'Zvezde Granda' nalazi se na intenzivnoj njezi, a operacija je dobro prošla. 

Naime, glazbenik i član žirija 'Zvezde Granda' operirao je srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti 'Dedinje', a ovu informaciju potvrdio je i dr. Milovan Bojić, inače direktor tog instituta. 'Točno je da je Dragan Stojković Bosanac na našem institutu. Operiran je i odlično se osjeća. Jučer je napravljen operativni zahvat, a trenutno se nalazi na odjeljenju intenzivne njege. Riječ je o kirurgiji na srčanom zalisku i sve što vam mogu reći je to da je sve uspješno i dobro završeno', ispričao je spomenuti liječnik.

Inače, Dragan Stojković Bosanac poznati je srpski kompozitor, harmonikaš i producent. U svojoj dugogodišnjoj karijeri surađivao je s mnogim regionalnim zvijezdama kao što su Halid Bešlić, Šaban Šaulić, Nada Obrić, a posljednjih godina publici je najpoznatiji kao član žirija popularnog glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda'.