Voditelj i urednik emisije 'RTL Danas', 41-godišnji Tomislav Jelinčić, podijelio je s obožavateljima sretnu vijest. Naime, ponosni tata četvero djece sada ima još jedan razlog za slavlje o čemu je obavijestio i svoje pratitelje na Instagramu. Oduševljenih komenatra upućenih jednom od omiljenih lica RTL-a nije nedostajalo. 

'Jeleni točno prva, meni točno 15 godina na RTL-u... Prođe u trenu. Živjeli', napisao je vidno uzbuđen Jelinčić ispod fotografije na kojoj pozira s kolegicom Jelenom Pajić, koja se novinarskim snagama RTL-a pridružila prije godinu dana. Novinarski dvojac na fotografiji sretno pozira okružen slavljeničkim tortama. 

Podsjećamo, voditelj i urednik informativne emisije ‘RTL Danas’, prije nekoliko je mjeseci samo za Story progovorio o životu s novim članom obitelji, kćerkici Bugi koja je na svijet došla u svibnju prošle godine. 'Buga je naša operna pjevačica jer cijele dane predivno pjeva i nitko je ništa ne razumije. Ne razlikuje se puno od braće, čak ni kose još nema, kao i oni u toj dobi. Naša mala ćelava pjevačica', opisao je tada svoju mezimicu ponosni tata tri dječaka - 12-godišnjeg Jona, osmogodišnjeg Vida i šestogodišnjeg Tina koje je dobio u 13-godišnjem braku sa suprugom Ivanom.