Dok su za parove slomljenih srca ovo nesumnjivo teški trenuci, njihovim se obožavateljima utapanje tuge u slatkišima zbog prekida omiljenih parova dogodilo u idealan trenutak. Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky Glumica Jennifer Lawrence i redatelj David Aronofsky nedavno su se priključili klubu veza prekinutih tik prije blagdana. Bili su u vezi nešto više od godinu dana, a iako su se unatoč dobnoj razlici od 21 godine činili da kao savršen par, njihova veza ipak nije potrajala.  S prekidom Jeffiner i Davida, prisjetili smo se još nekih slavinih veza koje su svoj krah doživjele baš u vrijeme priprema za blagdane.  

Jennifer Hudson i David Otunga Holivudska glumica Jennifer Hudson nedavno se razvela od svog supruga Davida nakon 10 godina braka, a sve je popraćeno optužbama za zlostavljanje i zabranom prilaska. Iako je par tijekom braka imao svojih uspona i padova, dobili su i 8-godišnjeg sina Davida Daniela Jr.
Katy Perry i Russell Brandt Pjevačica i njezin suprug, komičar Russel Brandt razveli su se samo godinu dana nakon raskošnog vjenčanja u Indiji. Par se upoznao na dodjeli MTV nagrada 2009. godine, a bračne razmirice su se počela događati samo par mjeseci nakon sudbonosnog 'da'. Iako su se pretvarali da je sve u redu, glasine su se pokazale točnima i par se razveo 2011. godine.
Jeremy Renner i Sonni Pacheco Zvijezda fimova 'Osvetnici' i 'Bourneovo nasiljeđe' u braku sa Sonni izdržao je tek 10 mjeseci, a razveli su se 2014. godine zbog takozvanih 'nepomirljivih razlika'. Zajedno imaju 4-godišnju kći Avu Berlin, a Jeremy je nekoliko puta izjavio kako je očinstvo najljepša uloga u životu.
Scarlett Johansson i Ryan Reynolds Ljubav ovog glumačkog para trajala je tri godine, ali budući da nisu govorili o svojoj vezi, cijela se priča doima mnogo kraćom. Vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u njegovoj rodnoj Kanadi. Tek kada su krenule glasine o nesuglasicama, par je objavio da se razvode u prosincu 2010. godine.
Tarek El Moussa i Christina El Moussa Simpatičan par koji trenutno možemo gledati u televizijskoj emisiji 'Frip or flop', unatoč naizgled savršenom braku razveli su se nakon sedam godina, a u braku su dobili dvoje djece 6-godišnju Taylor i 2-godišnjeg Braydena. Ipak, unatoč razvodu, par je ostao u prijateljskim odnosima te i dalje zajedno vode ovu popularnu emisiju o preuređenju nekretnina.

Mariah Carey i Nick Cannon Glazbena legenda i televizijski voditelj vjenčali su se 2008. godine, a nakon što su mjesecima pokušavali spasiti svoj brak, ipak su se 2015. godine odlučili razvesti. Unatoč razvodu, par zajedno sudjeluje u odgoju svojih blizanaca Moroccan i Monroe.
Oni blagdane sigurno neće pamtiti po dobrome
Story 
Ashton Kutcher i Demi Moore Unatoč tome što je Demi od Ashtona bila starija 11 godina, par je bio zajedno punih 6 godina. Vjenčali su se 2005. godine, a razveli 2011. godine, nakon čega je Ashton izjavio da će se uvijek rado sjećati vremena provedenog s Demi.
Oni blagdane sigurno neće pamtiti po dobrome
Story 
Autor: T.O. Foto: Getty, Profimedia, Instagram