Među poznatim Hrvaticama, trudne su voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, bivša misica Maja Cvjetković, Vanja Modrić, supruga našeg proslavljenog nogometaša Luke Modrića, glumica Petra Kurtela, tekvondašica Lucija Zaninović, tekvondašica Ana Zaninović, pjevačica Ivana Kovač. Dijete čekaju i pjevač Ivan Dečak i njegova Nina Celio Cega. Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom, direktorom fotografije na HRT-u Makom Vejzovićem, čeka blizanke koje bi na svijet trebale stići u kolovozu.

Nevena Rendeli Vejzović Petra Kurtela i njezin dečko Igor presretni su zbog dolaska prinove, a s javnošću su podijelili i vijest da čekaju sina.
Petra Kurtela Maja Cvjetković i poduzetnik Andrija Kević očekuju djevojčicu. Maja je za Story.hr otkrila da već znaju i ime te da će kćerkicu nazvati Vita.
Maja Cvjetković i Andrija Kević (2) Vanja i Luka Modrić čekaju svoje treće dijete. Već imaju dvoje djece, sedmogodišnjeg sina Ivana i četverogodišnju kćerkicu Emu. 'Pojačanje' u obitelj stiže najesen.
Vanja i Luka Modrić Lucija Zaninović udala se proteklog vikenda za Nala Kuzmanića, s kojim na jesen očekuje prvo dijete, a njezina sestra Ana Zaninović i njezin dečko Duje Đapić postat će roditelji samo mjesec dana poslije!
Ana i Lucija Zaninović

Ovog ljeta roditelji će postati i Ivana Kovač i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić. Par će dobiti djevojčicu, koja će okruniti njihovu desetogodišnju ljubav.
Ivana Kovač i Elvir Hasanhodžić Na stranom zvjezdanom nebu također je 'plodno'. Pjevačica Beyonce i reper Jay-Z čekaju blizance, a odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney i glumac George Clooney broje sitno do rođenja- također blizanaca.
Amal i George Clooney Tenisačica Serena Williams roditi će najesen, a sreći nema kraja ni za trudne manekenke Bar Refaeli i Rosie Huntington-Whiteley!
Beyonce i Jay Z Foto: arhiva Storyja, Profimedia, društvene mreže G. A.