Darko Lazić, 27-godišnji srpski pjevač koji se mjesecima oporavlja nakon što je u listopadu prošle godine doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je jedva ostao živ, sada je opet povrijedio operiranu nogu, piše Kurir. Liječnici su savjetovali Darku da dok se oporavlja, mora strogo paziti na nogu, posebno prilikom kretanja, ali i tijekom spavanja. No, izgleda kako pjevač nije bio dovoljno oprezan.

'Imao sam jake bolove. Povrijedio sam nogu, ne znam ni sam kako. Nezgodno sam spavao, okrenuo sam se na stranu na koju ne smijem, probudio se i umirao od bolova. Uzimao sam lijekove, ali nisu mi pomogli', iaspričao je pjevač za spomenuti portal. 

'Darko pokušava voditi normalan život, ali daleko je to od onog stanja koje je bilo prije prometne nesreće. Imao je teške operacije koje su ostavile traga. Redovito ide na kontrole, terapije i mora voditi računa o nozi u koju su mu ugrađene šipke. Svaka povreda mogla bi biti opasna, a zbog svakog najmanjeg trzaja i udaraca Darko osjeća neopisivu bol', rekao je izvor te dodao kako pjevaču problem stvaraju i promjene vremena, ali se trudi dobro nositi sa svime zbog obitelji.