Darko Lazić, 27-godišnji folk pjevač, imao je tešku godinu iza sebe, pa je kraj 2018. proveo u bolnici i rehabilitacijskom centru. Međutim, novu je godinu odlučio započeti s velikim promjenama, pa se preselio sa zaručnicom u obiteljsku kuću u Brestaču te je svoj izgled osvježio novom bojom kose. Ipak, da u njegovom privatnom životu nije sve tako bajno, Darko je dao naslutiti objavom na Instagramu.

'Probude me loši snovi iz kojih ne izlaziš', napisao je Darko na Instagramu i zbunio fanove koji su iz te objave zaključili kako pjevač još uvijek nije prebolio svoju bivšu suprugu Anu Sević, iako je njegova zaručnica Marina trudna.

Podsjetimo, Darko Lazić i Ana Sević vjenčali su se 2014. godine kada je na svijet došla i njihova kćerkica Lorena, a u siječnju 2018. u medijima je odjeknula vijest kako se naizgled savršen par razvodi. Nedugo nakon medijskih natpisa oglasili su se i Ana i Darko te potvrdili kako su odlučili krenuti svatko svojim putem. Pjevač je nakon toga upoznao Marinu Gagić s kojom sada očekuje drugo dijete.