Jelena Karleuša ponovno se nije pojavila na ročištu Prvog osnovnog suda u Beogradu, koje je bilo zakazano za jučer rano poslijepodne. Kako prenosi Blic, Ognjen Vranješ po drugi je put uzaludno dolazio da bi ročište još jednom bilo odgođeno. 

Podsjetimo, 29-godišnji nogometaš tužio je pjevačicu za prijetnje smrću nakon što je javnost doznala za detalje njihove afere, a između ostalog traži odštetu od dva milijuna dinara. 

Jelena se na prvom ročištu koje je bilo zakazano za 2. travanj također nije pojavila, navodeći smrt majke kao razlog, a nogometaševi odvjetnici ovaj put nisu imali razumijevanja. 'Prethodni put smo imali razumijevanja jer nije prošlo 40 dana od smrti njene majke, ali ovaj put smatramo da je riječ o nepoštovanju', rekli su u sudnici pravni zastupnici Ognjena Vranješa, Milica Jaćimović i Branislav Bogdanović. 

Pjevačica se istog dana ipak uspjela pojaviti na snimanju popularnih 'Zvezda Granda', gdje je pokazala i novi imidž. Nakon što je od tuge za majkom odrezala kosu, ponovno je ugradila ekstenzije, ali i promijenila boju kose. Sada je, naime, ružičaste boje.