Poznati domaći pjevač Miroslav Škoro zbog zdravstvenih je razloga iznenada završio u bolnici prije dva tjedana, a sada se oglasio putem službenog Facebook profila te poručio kako je dobro te da se oporavlja.

Miroslav je objasnio što se točno dogodilo te se zahvalio doktorima i cijelom timu koji su mu, kako kaže, spasili i produžili život.

'Prije dva tjedna, 29. kolovoza, probudila me snažna bol u prsištu. Odvezli su me u KB Merkur u Zagrebu, gdje me je zaprimio primarijus Dinko Škegro. Nakon ultrazvuka koji je obavila dr. Helena Jerkić, dr. Tomislav Letilović obavio je koronarografiju te je, zajedno s ostalim kardiolozima koje vodi moj Osječanin dr. Damir Kozmar, zaključio da je za mene, zbog začepljenih krvnih žila, najbolje rješenje operativni zahvat. Prebačen sam u KBC Zagreb kod profesora Bojana Biočine, na Kliniku za kardijalnu kirurgiju. Na Odjelu za kardijalnu kirurgiju odraslih život mi je spasio i produžio sa svojim timom prof. dr. sc. Hrvoje Gašparović, dr. med. Neka se nitko ne ljuti, ali ime toga čovjeka pišem sa svim titulama, jer koliko god ih ima, malo je. Zahvaljujući njemu i njegovu pristupu, danas sam živ. Dana 4. rujna anestetizirao me je primarijus Željko Čolak i nakon operativnog zahvata, u kojem mi je zaustavljeno srce na više od sat vremena, prof. Gašparović ugradio mi je četiri premosnice. Poslije kratkog postoperativnog oporavka na Rebru, vraćen sam na Merkur i jučer sam stigao doma na kućnu njegu. Slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim. Ispričavam se svim organizatorima i publici, jer je puno nastupa odgođeno ili otkazano. Na žalost, toga će biti još. Trenutačno nisam u stanju biti samostalan. Zahvaljujem svom medicinskom osoblju s kojim sam se susreo u ta dva tjedna. Bez obzira na to što i sam znam ponekad zločesto komentirati hrvatsko zdravstvo, ti naši ljudi pravi su čarobnjaci koji, uz svoja mala primanja, osiguravaju vrhunsku skrb i pružaju ljubav i pažnju', napisao je na svom profilu i zahvalio svima koji su tijekom ovog teškog perioda bili uz njega i pomogli mu da ozdravi.