Splitska glumica, 35-godišnja Ana Gruica sa suprugom psihijatrom, 43-godišnjim Boranom Uglešićem donedavno je provodila svoj odmor u Dubaiju, ali nakon što se vratila u svoj rodni Split, nastavlja sa svojim mnogobrojnim obavezama među kojima su i pripreme za novu ulogu u njezinom životu. U pitanju su, kako se čini po Aninoj objavi na njenom Instagram profilu, pripreme za učiteljicu Yoge. Iako prehlađena, kako je napisala pored fotografije,  glumica je ustrajna u svojim treninzima.

Još početkom siječnja ove godine, Ana je objavila fotografiju iz prve Škole Yoge u Hrvatskoj koja je je ujedinila dva certifikata-
certifikat od Ministarstva znanosti i obrazovanja i upisuje se u radnu knjižicu, te onaj od strane svjetske organizacije Yoga Alliance koji je priznat svugdje u svijetu. Naglasila je tada kako se priprema za Hatha Yoga učiteljicu te su je obožavatelji odmah zasuli pitanjima. 

'Odlično, kad te educiraju hoćeš li doći k nama u Zagreb', 'Čudesa.,...ode noga u nebesa. Volim tvoj entuzijazam', bili su samo neki od kometara. 

Hoće li Gruica glumu zamijeniti Yogom ili će ova lijepa Dalmatinka uspjeti uskladiti svoju prvu ljubav i novo zanimanje, još nije poznato. Ono što je sigurno je da će majka trogodišnjeg sina Marata Ivana imati pune ruke posla, ali uzevši u obzir njena dosadašnja postignuća i ustrajanost, uspjeh joj je zagarantiran na svim poljima.