Bubnjarica Kimberly Thompson radila je s poznatom pjevačicom Beyonce sedam godina te je zbog neobičnih okolnosti prekinula suradnju. Iako je Beyonce jedna od vodećih osoba glazbene industrije, koja slovi za pravu profesionalku, Kimberly ima drugačije mišljenje o bivšoj šefici, a o tome je odlučila progovoriti u javnosti te je iznijela neke ozbiljne optužbe.

Thompson je od suda zatražila zabranu prilaska jer ju je, kako tvrdi, Beyonce zlostavljala uz pomoć 'vračanja i crne magije'. 

U sudskim dokumentima navodi da joj je Queen Bey prisluškivala telefon, kontrolirala financije, a najbizarnija optužba je da joj je ubila mačku. Sudac je odbacio njezin zahtjev za privremenom zabranom prilaska, a Beyonce na optužbe nije imala komentara. 

Inače, glazbena diva je trenutno na turneji sa svojim suprugom Jay-Zom, a na koncertu u Atlanti došlo je do incidenta čije su moguće posljedice spriječili njezini vjerni plesači. Naime, nakon što su Beyonce i Jay-Z završili sa svojom izvedbom par je otišao s pozornice, a za supružnicima je potrčao i jedan od fanova. Situaciju su ovog puta uspjeli spasiti njihovi plesači koji su zaustavili zaluđenog obožavatelja i odveli ga dalje od glazbenog para.