Proslavljena američka glumica, 40-godišnja Katie Holmes, iznenadila je prolaznike koji su se jučer našli na Manhattanu kada je dobro raspoložena prošetala ulicama grada ne noseći majicu. Glumica se u ležernom izdanju vraćala iz kupovine kada su ju fotografi snimili bez majice, a ako je suditi prema zadovoljnom osmjehu, nije se previše zamarala pogledima prolaznika.

Glumici je društvo na povratku iz kupovine pravio jedan od tjelohranitelja koji je i nosio većinu vrećica, dok se Katie s ležernom punđom i predimenzioniranim sunčanim naočalama prošetala jednom od najprometnijih ulica New Yorka na sebi noseći samo traper kombinezon. Cijelu kombinaciju, 40-godišnjakinja je upotpunila malom crvenom torbicom, a provokativnim odjevnim komadom, bivša supruga Toma Cruisea nije puno ostavila mašti na volju. 

Inače, Katie se posljednjih tjedana nerijetko može vidjeti na ulicama grada, u obavljanju svakodnevnih obaveza, gdje ju znatiželjni fotografi uvijek snime u besprijekornim izdanjima. Osim svojih pomno odabranih modnih kombinacija, glumica pažnju plijeni i obavljanjem svakodnevnih majčinskih obaveza u društvu 13-godišnje kćerkice Suri Cruise koja svakim danom sve više nalikuje slavnoj mami.