Glumica Ornela Vištica slobodan dan odlučila je iskoristiti na suncu okružena prirodnim ljepotama od kojih je jedna u njoj izazvala ono najnježnije i sjetila ju na najvažnije stvari u životu. Kad vidim ruže u vrtu uvijek se sjetim moje bake. Često mi je govorila kako se pravo bogatstvo krije u cvijeću. Danas, mogu reći da je za mene bilo bogatstvo što me odgajala. Zahvalna sam joj na svemu što me naučila u prvih 12 godina života', napisala je Ornela ispod fotografije na Instagramu gdje stoji pored ruža. 

Da je lijepoj glumici priroda vrlo važna u životu dokazuju i njezine ostale objave koje nerijetko dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama pa tako često možemo naletjeti na fotografije uz zalazak sunca ili uspomene s dragim ljudima sa druženja u prirodi. Tako je nedavno raznježila javnost podjelivši sliku iz biciklističke vožnje prirodom u društvu simpatične djevojčice, 'malene prijateljice' kako ju zove, a nešto prije toga uživala je u ljepotama Maksimira koji joj je najbliži izvor unutarnje energije u metropoli gdje je kontantno zauzeta poslovnim obavezama.

Nakon radnih i napornih dana, Ornela voli pobjeći u netaknute krajeve i uživati u sama sa sobom. 'U najvećoj brzini, baš kad ne trebam stati, eto zastanem. Tko bi mogao zatvoriti oči na ovu ljepotu? Vjerojatno bih mogla odgovoriti na svako postavljeno pitanje (a na mailu ih se nakupilo) osim na pitanje što više volim - jezero, more, potok, rijeku ili šumu?' nedavno je napisala glumica na Instagramu. Također, prošloga ljeta s prijateljima je posjetila brojne prirodne ljepote regije pa možemo pretpostaviti kako će ovoga ljeta svom opusu posjećenih mjesta dodati još brojna nova.

Foto: Instagram