Story radio
Početna Celebrity 4761 prikaza 15. svibnja 2018.

Osjetite atmosferu najočekivanijeg partyja sezone

Josip Regović.

Ekskluzivno pogledajte kako se zabavlja krema hrvatske društvene scene u galeriji koju vam donosimo sa Story Hall of Fame partya

Do sitnih jutarnjih sati zabavljali su se uzvanici Story Hall of Fame partyja. Ritmovi koji su dopirali s DJ pulta Dade Botića nikoga nisu ostavili ravnodušnim, te su rasplesali i one najzahtjevnije, što je bio i početak najočekivanijeg partyja u godini. Da je odlična zabava na našim zabavama zagarantirana, svi već dobro znaju. Priupitali smo naše zvijezde kako se zabavljaju.

 | Author: Josip Regović Josip Regović.

'Odlično se zabavljam i obožavam Storyjeve partyje. Prošle godine sam ga nažalost morala propustiti jer sam imala gostovanje u drugom gradu, ali zato ću ove godine nadoknaditi. Čujem da je kod vas zabava uvijek zagarantirana, pa ne sumnjam da ću se dobro zabaviti', rekla nam je Lea Mijatović, naša poznata pjevačica. U dobrom provodu smo zatekli i TV voditeljicu Anu Radišić. 'Ovo su najbolji partyiji. I na Storyjevim partyjima se najbolje zabavimo, zato i jesam u prvom redu', rekla je Ana uz smijeh.  

 | Author: Josip Regović Josip Regović.

'Za razliku od nekih gostiju, koji će vjerojatno gledati na sat, mi ćemo gledati na datum - toliko ćemo ostati', rekao je Joško Lokas, koji je na party godine došao u pratnji svoje djevojke, Jelena Katarine Kapa. Slično se osjeća i naša poznata glumica Kristina Krepela.  'Divno mi je, jer sam s ljudima koje jako volim, s prijateljima plešem. Lijepo i drago mi je na vašim partyjima vidjeti neke ljude koje inače nemam prilike vidjeti, nadam se da će party potrajati dugo u noć'.

 | Author: Josip Regović Josip Regović.

'Prekrasno je, party je na svjetskoj razini. Stvarno je sjajno i glamurozno, i već sada se veselim idućoj godini i ovom partyju. Jako sam sretna ovdje s vama, i ne bih vas mijenjala ni za Cannes', nadovezala se Borna Kotromanić.  Vrlo dobro se zabavlja i pjevačica Lana Jurčević. 'Rijetko idem po eventima. Super mi je što je ležerna i cool atmosfera, koju je teško postići. Jako se lijepo ta energija zavrtila Laubom, koja je pun pogodak za Storyjev party. Sigurna sam da ću se dobro zabaviti', rekla je odlično raspoložena Lana. 

 | Author: Josip Regović Josip Regović.

Nakon šetnje i poziranja crvenim tepihom, uzvanike je uz piće dobrodošlice osvježila voda Römerquelle, premium voda glavnog sponzora ovog eventa. Njihove elegantne hostese odjevene u zelene dugačke haljine bile su prepoznatljive kao i njihova zelena oaza, Römerquelle korner, koji se nalazio usred urbane džungle koja je zapravo i glavna tema ovog partyja. Tako su mnogi poznati zastali upravo tamo, u takozvanom Central Parku užurbanog grada, kako bi se odmorili i osvježili u za to posebno dizajniranom dijelu moderne kuće za ljude i umjetnost, Laube.

Ovaj vješti spoj Laube kao simbola kulturnih druženja i izložbi te magazina Story koji je i sam urban i prati takvu društvenu scenu, rezultirao je i odabirom same teme. Tako se za sam vizualni identitet partija upravo nametnula tema urbane džungle.
 

Komentari