Prošlo je godinu dana otkako se glazbenik Ricky Martin s partnerom Jwanom Josefom i njihovim devetogodišnjim blizancima Valentinom i Matteom uselio u losanđeleski dom za koji je izdvojio 13,5 milijuna dolara. Iako su prvotno planirali boraviti ondje samo mjesec dana, jako im se svidjelo pa su ostali do danas.

“Mislili smo živjeti u Londonu ili New Yorku. Odlučili smo se na mjesec dana unajmiti nešto u Los Angelesu kako bismo osjetili atmosferu, ali grad nas je potpuno osvojio, obožavamo ga. Do kraja mjeseca znali smo da želimo ostati”, otkrio je Ricky čije se imanje prostire na više od tisuću četvornih metara.

Sama kuća velika je gotovo 300 četvornih metara, a sagrađena je 50-ih godina prošlog stoljeća pa su je novi vlasnici morali dodatno urediti i obnoviti. “Iako je tijekom godina proširivana, željeli smo zadržati originalnu viziju - čiste linije, otvoren prostor i osjećaj spokoja koji pruža. Nije nam bio cilj potpuno je urediti, do posljednjeg detalja.

Željeli smo napraviti samo ono osnovno kako bi kuća bila ugodna za život i nama i djeci, ali većina prostorija može se dodatno urediti ako bude bilo potrebno”, objasnio je slavni 47-godišnjak koji je za uređenje doma angažirao poznatog dizajnera Natea Berkusa.