Story radio
Početna Celebrity 4664 prikaza 26. ožujka 2019.

OŠTRE PROZIVKE: 'Hana je cjepidlaka i drama queen'

RTL Screenshot.

Prve svađe u kući

U novom reality showu 'Superpar' na RTL-u, 21-godišnja Hana Rodić i 39-godišnja Goran Jurenec, najpoznatiji po sudjelovanju u 'Gospodinu savršenom', nisu se svidjeli svim sustanarima. Odmah nakon prve večeri u kamp-kućici, krenule su trzavice između Hane i Jane, natjecateljice koja je odlučila par iz 'Gospodina savršenog' smjestiti u najlošiju sobu, kamp-kućicu. 

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

'Osjećam se loše pa sam se otišla malo našminkati da barem izgledam dobro', rekla je vidno uznemirena Hana nakon noći prevedene u kamp-kućici i nastavila u suzama: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu bez grijanja?' aludirajući na Janu. U to vrijeme su Jana i Miroslav razgovarali o tome kako će ih sigurno tračati zbog soba koje je podijelila ukućanima. 'Možda nas zamrze za cijeli život', rekao je Miroslav dok je Hana nastavila nabrajati zašto misli da ne može više spavati u kamp-kućici, a Goran ju je pokušavao smiriti.

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

No Hana je ipak odlučila potražiti Janu, koja je uživala u jutru sa svojim suprugom te parom s kojim su najbolje kliknuli - Mateom i Lukom. 'Došla je kao gazdarica', odmah je pokazala svoj gard Jana, a Hana joj je pokušala objasniti da nije pravedno, prema zaslugama, podijelila sobe. 'Hana Rodić je cjepidlaka i drama queen. Ne sviđa se nikome', izjasnila se Jana i naglasila: 'Žena nema pojma kako je biti u braku i da sve odluke donosimo Miroslav i ja zajedno.' No Hanu se to nije dojmilo.

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

'Što je s empatijom, ljudskosti?' nastavljala je atraktivna Zagrepčanka, no Jana joj nije povjerovala. 'Sad ćemo te zvati bronhitis' zaključila je Čehinja, a obje su se složile kako se neće družiti.

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

'Superpar' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u dok sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Komentari