Jedna od najpopularnijih obitelji današnjice svakodnevno nas časti objavama na društvenim mrežama i sočnim detaljima iz obiteljske intime. Naravno, riječ je o Kardashiankama i njihovim bližnjima. 

Dok obožavatelji sestara diljem svijeta željno iščekuju fotografiju malene True, kćeri Khloe Kardashian koju do sada nismo vidjeli, Caitlyn Jenner, posvetila je objavu svojim kćerima i njihovoj djeci izostavivši Khloe iz cijele priče. Khloe i Caitlyn ne razgovaraju već dvije godine i očito još uvijek nisu uspjele zakopati ratnu sjekiru. Khloe je nedavno dala naslutjeti da će njena pomajka Caitlyn biti izbačena iz života malene True. 

A post shared by @kardashianjenner22 on

Iz nekog razloga fotografija se više ne može pronaći na Instagram profilu Caitlyn, ali objava je ostala zabilježena na društvenim mrežama. Na fotografiji Kylie drži Stormy u naručju i izgleda vrlo svježe bez imalo šminke. 

Nedavno se u obitelji Kardashian dogodio baby boom, a većina vijesti vezanih uz kontroverznu obitelj odnosi se na djecu poznatih sestara. Kim je postala majka po treći put uz pomoć surogat majke, Khloe je rodila nakon što ju je Tristan prevario, a Kylie je sve iznenadila objavom svoje trudnoće prije nešto više od pola godine.