Novak Đoković, 32-godišnji srpski tenisač, koji je prije dva dana osvojio Wimbledon, nakon turnira vratio se u Floridu, gdje provodi najveći dio godine, sa 33-godišnjom suprugom Jelenom i njihovo dvoje djece, petogodišnjim sinom Stefanom i dvogodišnjom kćeri Tarom, prenosi The Sun. Luksuzni stan u neboderu u Miami Beachu kupio je 2017. godine, a platio ga je čak 8,9 milijuna dolara, odnosno nešto više od 58 milijuna kuna. 

Cijeli objekt ima panoramski pogled na Atlantski ocean, cijeli zaljev, grad i park unutar kojeg se i nalazi. Prekrasni pogled omogućavaju veliki prozori koji se rasprostiru cijelom duljinom zgrade, od poda do stropa. Ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, a kompleks ima i bazen i dva parka. Za pristup parku potrebni su ključevi, a imaju ih samo stanovnici nebodera.

Profimedia Đokovićev luksuzni dom

Novak je svojevrmeno izjavio da je ovaj dom savršen prostor za njegovu obitelj jer ima sve što im je potrebno. 'Bio sam nadahnut razinom usluge, ekskluzivnim pristupom parku, dostupnošću botaničara i pogledom na kopno i more', rekao je tenisač. Podsjetimo, 32-godišnjak je nakon dobivenog turnira priznao da je sretan što se vraća svojoj ulozi oca, a nema sumnje u to da će s obitelji uživati u raskošnom domu.