Kako prenosi The Sun, Doria Ragland, majka vojvotkinje od Sussexa, stigla je u Veliku Britaniju, a s njezinim dolaskom pokrenut je novi val nagađanja kako je Meghan Markle već rodila svoje prvo dijete. Naime, 62-godišnjakinja do sada je bila u Los Angelesu, a njezin iznenadni dolazak mnogi su protumačili kao potvrdu rođenja nove kraljevske bebe. 

Britanski mediji prenose kako je Meghanina majka otkazala ovotjedne satove joge, unajmila šetačicu pasa i angažirala prijatelje da joj se brinu o kući u Los Angelesu dok je ona u Londonu. 'Kao i svaka majka, Doria želi biti uz svoju kćer u takvim seizmičkim trenucima u životu', ispričao je izvor za The Sun.

Iako kraljevska obitelj skriva detalje Meghaninog poroda, mnogi smatraju kako će on biti u njihovom novom domu, u Frogmore Cottageu, gdje su nedavno i preselili. Naime, u posljednjem priopćenju za javnost, par je odbio mogućnost rađanja u St. Mary's bolnici, gdje su rađale pokojna princeza Diana i supruga princa Williama, Kate Middleton. Ako Meghan svoje prvo dijete rodi u obiteljskoj kući, bit će druga osoba u kraljevskoj obitelji koja se na to odlučila. Kraljica Elizabeta također je svoju djecu rodila izvan bolnice, u Buckinghamskoj palači ili rezidenciji Clarence.