Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji princ Harry nakon što su pokazali svog sina kojeg su dobili 6. svibnja u ranim jutarnjim satima, sada su otkrili kako se najmlađi nasljednik britanske krune zove Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Na službenom Instagram profilu kraljevskog para objavljena je prva fotografija na kojoj kraljica Elizabeta II. pozira u društvu svog najmlađeg praunučeta. 'Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvom objavljuju da su svom prvom djetetu dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Danas popodne Njihova Kraljevska Visočanstva upoznali su Njezino Veličanstvo Kraljicu s osmim praunučetom u dvorcu Windsor. Vojvoda od Edinburga i majka vojvotkinje također su bili prisutni u ovoj posebnoj prigodi', stoji u službenom priopćenju. 

Novopečeni roditelji danas su pozirali sa sinom okupljenim fotografima u Windsor dvorcu te su se pri tome činili vrlo opuštenima. 'Magično je. Zaista je predivno. Imam dvoje najboljih muškaraca na svijetu i presretna sam', rekla je Meghan okupljenima, a Harry potom dodao kako maleni imam presladak temperament i da je jako miran. Također se Harry našalio kako ne zna na koga je, a 37-godišnjakinja dodala: 'Ovo je kao san i protekli dani su zaista posebni'.

Podsjećamo, maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor sedmi je u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge i njihovo troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa te vojvode od Sussexa.