Poznati američki glumac, 54-godišnji Keanu Reeves otkrio je u razgovoru kod komičarke Ellen DeGeneres kako se zaljubio u kolegicu sa seta, glumicu Sandru Bullock. Naime,na snimanju akcijskog trilera 'Speed' iz 1994. godine, Keanu se zaljubio u proslavljenu glumicu s kojom je tada dijelio set, a tajnu je skrivao sve do sada. 

'Jesi li znao da je Sandra bila zaljubljena u tebe', upitala je komičarka 54-godišnjeg glumca koji je prije nekoliko dana gostovao u njezinoj emisiji na što joj je zvijezda serijala 'John Wick' odgovorio kako nije znao. 'Nisam znao, ali očito ni ona nije znala da se meni sviđa', otkrio je Keanu te pojasnio kako kolegici sa seta nije priznao osjećaje jer je želio zadržati profesionalnost. 

Inače, u prosincu prošle godine, 54-godišnja Sandra Bullock gostovala je kod spomenute komičarke i otkrila kako se za vrijeme snimanja 'Speeda' zaljubila u Keanu Reevesa. 'Bilo mi je teško ostati usredotočena pored njega. Dovoljno je bilo da me pogleda. Ali nikada nismo ništa imali, mislim da mu se nisam sviđala', ispričala je tada glumica koja je u vezi s fotografom Bryanom Randallom od 2015. godine.