Story radio
Početna Celebrity 1390 prikaza 15. ožujka 2019.

Otkrivamo astronomske cifre koje zarađuju sudionici srpskih realityja

Instagram (Screenshot).

Ovo je itekako unosan posao

Miljana Kulić, kandidatkinja srpskog reality showa 'Zadruga', koja se emitira na RTV Pink, sa zaručnikom Lazarom Čolićem Zolom odlučila je napustiti spomenuti show, a svog šestomjesečnog sina ostavila u emisiji na brigu članovima produkcije 'Zadruge'. Gledatelji emisije bili su vidno zgroženi činom 25-godišnjakinje, a mnogi su je napali putem društvenih mreža zbog nemara i odnosa prema šestomjesečnom sinu Željku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miljana Kulic (@miljanicakulic)

Ipak, njihovo skandalozno ponašanje potaknulo je producente reality showa 'Parovi' da ih vrbuju za svoju emisiju. Naime, njih dvoje navodno će i ući u reality i to za nevjerojatan honorar u iznosu od 140.000 eura. 'Miljana i Zola definitivno ulaze u 'Parove'. Otkad su pobjegli iz 'Zadruge' pregovaraju s čelnicima Hepi televizije i na kraju postigli dogovor. Novac će im biti isplaćen unaprijed', otkrio je za Kurir dobro obaviješten izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miljana Kulic (@miljanicakulic)

Kako izvor navodi, njih dvoje su sigurni da će njihov ulazak podići gledanost emisije 'Parovi' i zato su tražili ovako velik iznos. Vijest je potvrdio i Zolin menadžer i prijatelj Boban Majstorović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miljana Kulic (@miljanicakulic)

'Glavni urednik televizije Hepi, Milomir Marić unaprijed im je ponudio po 70.000 eura da uđu u 'Parove' i pristali su. Lazar je u Zadruzi zarađivao 150 eura tjedno, a bio je nositelj cijelog realityja. S televizije Hepi obećali su da će otkupiti sve njihove dugove prema RTV Pinku', izjavio je.

Komentari