Već se mjesecima nagađa tko će preuzeti ulogu najpoželjnijeg muškarca u Hrvatskoj, odnosno postati Gospodin Savršeni u novoj sezoni istoimene RTL-ove emisije. Iako još nema potvrde, Slobodna Dalmacija prenosi da titulu savršenoga nosi Mijo Matić. Kontaktirali smo RTL kako bi dobili i službenu potvrdu informacije, no nismo dobili konkretan odgovor. 'Brojne spekulacije oko toga tko je Gospodin Savršeni potvrđuju da je projekt najzanimljiviji na televizijskom tržištu. Već ove jeseni gledatelji će moći uživati u novoj, još 'žešćoj', paprenijoj i slasnijoj sezoni 'Gospodina Savršenog', stoji u službenoj izjavi.

KNovi Gospodin Savršeni, odnosno Mijo Matić je vatrogasac, osobni trener, model, kolumnist. Ovaj svestrani 27-godišnjak dolazi iz Siska, a kod djevojaka mu je najvažniji fizički izgled. Svoje isklesano tijelo često pokazuje na svom Instagram profilu gdje redovno objavljuje svoje fotografije iz teretane. Osim što izgleda izvrsno, Mijo je vrlo pronicljiv i uvijek uz svoje fotografije napiše neku poruku ili savjet. Tako uz jednu objašnjava da ljude ne treba mijenjati. 'Ne pokušavam nekoga izravno promjeniti niti u jednom odnosu ( prijateljskom, obiteljskom, partnerskom, poslovnom.... ). Ako ste otvoreni, dašak će ući u vas. Ako niste otvoreni, on čeka na vratima. Neće čak ni kucati, jer bi to moglo poremetiti vaš san. To je vaš san, vi imate pravo spavati dok god to želite, nije ničija dužnost da vas budi', napisao je Mijo.

Podsjetimo, u prvoj sezoni emisije titulu Gospodina Savršenog nosio je Goran Jurenec, 39-godišnji model i fitness trener. Emisija je bila uspješna, gledanost je bila velika i ono najvažnije od svega, Goran je uspio pronaći srodnu dušu. Iako je prvo odabrao Ivu Runjanin, u finalnoj emisiji se odlučio za Hanu Rodić s kojom je i sada u uspješnoj vezi.