Story radio
Početna Celebrity 22688 prikaza 14. ožujka 2019.

Otkriven pravi razlog zašto je Trumpova kći u Srbiji

Profimedia.

Nisu mogli sakriti ovu tajnu

Tiffany Trump, kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa, došla je u Srbiju kako bi se tajno vjenčala sa Michaelom Boulosom, otkrio je srpski Kurir.

Najmlađa nasljednica prvog čovjeka SAD-a i Michael bili su na proputovanju jugoistočnom Europom i izabrali su Beograd da se zavjetuju na vječnju ljubav jer su mislili da će tu proći neopaženo.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Izvor blizak paru rekao je za Kurir kako je Tiffany uvijek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tokom putovanja, i to u zemlji gdje ih nitko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor. Tiffany nije očekivala da će ih netko prepoznati, i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko najbližih ljudi, otkrio je izvor. 

'Sada nije sigurno hoće li vjenčanja uopće biti, ili će ga obaviti u nekoj drugoj državi. 'Trumpova kći ne želi da njen otac iz medija sazna što je ona napravila, već mu želi to prenijeti osobno kako se ne bi naljutio. Svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, u krugu obitelji i prijatelja', rekao je izvor.  

 | Author: Profimedia Profimedia.

Iako se na ulicama Beograda nisu ponašali poput zvijezda, 'wannabe' bračni par iskoristio je svaki trenutak da razgledaju znamenitosti Srbije i uživaju u šopingu, a u stopu su ih pratili američki zaštitari i lokalna policija u civilu. Jedan beogradski svećenik kazao je kako se Tiffany i Michael mogu vjenčati u Srbiji samo ako je barem jedan od njih pravoslavne vjere. Ako je drugi katolik, morat će pisati molbu srpskom patrijarhu. 

Tiffany je Donald Trump dobio u braku s bivšom ženom Marlom Maples.

 

Komentari