TV voditeljica i YouTuberica Emily Hartridge tragično je preminula u petak ujutro u Londonu, a vijest je tada potvrdila njezina obitelj na društvenim mrežama. Sada su se pojavili detalji tragične nesreće u kojoj je život izgubila popularna YouTuberica, koja je imala više od 340 tisuća pratitelja na svom kanalu. Naime, kako piše EOnline, Emily je u trenutku nesreće bila na električnom skuteru, a na nju je naletio kamion.

Londonska Metropolitan policija pozvana je u 8 sati i 36 minuta, a kada su došli na mjesto nesreće vidjeli su da je Emily podlegla teškim tjelesnim ozljedama te je na mjestu proglašena mrtvom, a njezina je obitelj odmah obaviještena o nesreći. Iako nitko nije uhićen, policija je zamolila očevice ovog strašnog događaja da se jave kako bi lakše ustvrdili zašto je došlo do nesreće.

Podsjetimo, obitelj preminule Emily o ovom je nemilom događaju obavijestila njezine pratitelje putem njezinog Instagram profila. 'Pozdrav svima. Ovo je užasan način za prenošenje tragičnih vijesti, no znamo koliko vas se veselilo vidjeti Emily danas, a ovo je jedini način da vam se svima obratimo. Emily je sudjelovala u automobilskoj nesreći u kojoj je nažalost preminula. Svi smo voljeli njezin rad i ona nikada neće biti zaboravljena. Dotaknula je živote brojnih ljudi i bila je zaista posebna osoba', napisali su tada.