Iako prvi dojam o ljudima koje vidimo preko malih ekrana ili prvi put u životu može biti jedno, u stvarnosti su često nešto potpuno drugačije. 

Pa upravo tako je u slučaju prinčeva Harryja i Williama koji glase kao dvije suprotnosti. Tijekom snimanja serijala The Royal Box britanskog Yahooa, producent Nick Bullen, koji je snimao već nekoliko dokumentarnih filmova o kraljevskoj obitelji, uspio je upoznati prava lica prinčeva pa je neke detalje odlučio podijeliti s medijima. Nick smatra da razlika između braće najviše veze ima s njihovim položajem u monarhiji, pa iako Harry slovi već dugi niz godinama kao 'divlji', zapravo je potpuno suprotno – William je taj koji je opušteniji i prirodniji. 

'Harry se čini opuštenijim, no mislim da je rezerviraniji na više načina. On će se isključiti i jako dobro zna što mora raditi, ali radije ne bi radio ništa od toga. William zna svoju ulogu i svoju budućnost, pa se jednostavno suočava sa svim obvezama' ispričao je. Također, zaključio je kako je Meghan Markle odlično došla kraljevskoj obitelji jer ju je modernizirala i 'produljula joj životni vijek za još sto godina'.