Američka glumica, filantropkinja i globalno poznata modna ikona, 43-godišnja Angelina Jolie, uhvaćena je u posebnom društvu u Los Angelesu. Naime, glumica je slobodan dan odlučila provesti u društvu svoje desetogodišnje kćeri Vivienne koju ima iz braka s bivšim suprugom Bradom Pittom. Inače se Angelinu jako često može vidjeti u društvu djece te su ih fotografi već mnogo puta snimili dok su bili u kupovini, u odlascima na ručak i šetnjama gradom, a posljednje fotografije prikazuju Angelinu u društvu desetogodišnjakinje u lokalnom shopping centru. 

Vidno raspoložena glumica odjenula je crne uske hlače, majicu bež boja te dugi crni kaput, a casual kombinaciju je upotpunila samo crnom torbicom koju je nosila preko ramena i sunčanim naočalama. Međutim, pažnju je ovaj put privukla Vivienne koja je u sportskoj kombinaciji više nalikovala slavnom ocu, 55-godišnjem glumcu Bradu Pittu, nego mami Angelini. 

Podsjećamo, bivši par ima troje biološke i troje posvojene djece, a nedavno su se mediji raspisali kako će zgodna glumica cijelo svoje bogatstvo ostaviti najstarijem sinu, 17-godišnjem Maddoxu jer mu se navodno  želi zahvaliti što je stao u njezinu obranu za vrijeme burnog razvoda od bivšeg supruga. No, s obzirom da se 43-godišnjakinja još uvijek nije oglasila, a sada je viđena u društvu kćeri, možda ipak glumica nema miljenika među djecom te su glasine o podjeli imovine ipak samo glasine.