Story radio
Početna Celebrity 17799 prikaza 20. lipnja 2019.

Otkriveno što kraljevska obitelj zaista misli o Meghan

Profimedia.

Ovo se neće svima svidjeti

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i njezin suprug, 34-godišnji princ Harry, i danas izgledaju zaljubljeno kao i prvog dan kada su izašli pred medije, a vrlo često svoje obožavatelje znaju oduševiti nježnim gestama u javnosti jedno prema drugome. No izgleda kako nije oduvijek sve bilo idilično. Naime, The Sun piše kako su se od samog početka njihove ljubavi u odnos miješali i članovi kraljevske obitelji, a 98-godišnji princ Philip dao je Harryju do znanja što zaista misli o njegovoj odabranici.

 | Author: Profimedia Profimedia.

'S glumicama izlazimo, te djevojke ne ženimo', kazao je suprug kraljice Elizabete II. svome unuku kada mu je ushićeni Harry otkrio da je kupio dijamantni prsten za bivšu američku glumicu. Da samo najstarijem članu kraljevske obitelji nije smetala Meghan, dokazao je i stariji brat princa Harryja, 36-godišnji princ William koji ga je upitao je li siguran u svoju odluku i zna li koju ona težinu i odgovornost nosi. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Po svemu sudeći, Meghan Markle je zaista dobila ljubavnu bajku jer joj je Harry usprkos svemu stavio prsten na ruku. Danas je ovaj najpopularniji kraljevski bračni par već više od godinu dana, a 37-godišnjakinja je na svijet donijela njihovo prvo dijete sinčića Archieja Harrisona 6. svibnja. 

Komentari