Samantha Markle, polusestra vojvotkinje od Sussexa, 37-godišnje Meghan Markle, i dalje ne prestaje s napadima na bivšu američku glumicu. Nedavno su američki mediji pisali kako Meghanin otac i polusestra imaju plan potpuno upropastiti reputaciju bivše glumice. 

Konstantnim iznošenjem 'prljavih' privatnih detalja iz Meghaninog života, njena 54-godišnja polusestra Samantha ustraje u tome da ocrni vojvotkinju u medijima, pa je tako najavila i promociju knjige o Meghan 'In the shadows of the duchess' koja će biti izdana u dva nastavka. No sada je izašao dokumentarni film naziva 'Meghan and the Markles: A Family at War' u kojem objasnila što ju je najviše uzrujalo.

Naime, iako nisu komunicirale godinama, Samantha je očekivala poziv na vjenčanje Meghan i princa Harryja koji nije dobila, a to ju je jako pogodilo. Također je otkrila kako je započela svađu s njom nakon što je princ Harry jednom prilikom izjavio kako je kraljevska obitelj zapravo obitelj koju Meghan nikada nije imala. 

'Mislim da Harry ne zna cijelu priču. Nešto tu ne funkcionira. Ne znam zašto bi se Meghan sramila svoje obitelji', rekla je u dokumentarcu.

Podsjećamo, Samantha je svojevremeno otputovala i u UK u nadi da će se sastati s Meghan, ali se na kraju pojavila u nekoliko televizijskih intervjua gdje je napala ponašanje svoje polusestre, te je na sve načine pokušala naštetiti njenoj reputaciji.