Kako prenosi Kurir, srpska pjevačica Suzana Perović, koja trenutno sudjeluje u reality emisiji 'Zadruga', otkrila je nepoznate detalje o tragično preminuloj Divni Karleuši, majci pjevačice Jelene Karleuše. Radijska voditeljica, koja je preminula 3. ožujka nakon dugogodišnje borbe s opakom bolešću, bila je prijateljica 57-godišnje natjecateljice iz 'Zadruge', a koliko ju je pogodila smrt Karleuše, otkrila je u emisiji Suzana Perović. 

Nakon svađe i prepirke u reality emisiji, 57- godišnja pjevačica je večer provela u izolaciji koja joj je teško pala pa je odlučila sustanarki iz showa povjeriti detalje iz života preminule prijateljice. 'Od sinoć je za mene sve prošlost. Kunem ti se. Stanija, ne znaš me! Ne znaš što se događalo iza zatvorenih vrata, zato kažem da je to prošlost! Sve će ovo proći, ali sve. Ovo je trenutna nervoza i sinoć i preksinoć i unazad. Nedostaje mi Divna. Ja nikad više neću čuti njezino mišljenje, njezinu priču. Imala sam žarku želju odmah otići kod nje kad izađem, bile smo jako bliske. Ona se razboljela, pa se povukla. Tek sad shvaćam zašto se odvojila od svih. Uzimalo je to maha. Svaki dan pomislim na nju', ispričala je vidno potresena Suzana. 

Podsjećamo, posljednji ispraćaj Divne Karleuše, koja se posljednjih nekoliko godina borila s teškom bolešću, održan je 6. ožujka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se tek prije nekoliko dana ponovno pojavila u javnosti dok je do tada vrijeme provodila u kući, daleko od očiju javnosti.