Bivša manekenka te bivša Miss Universe, 30-godišnja Iva Šarić, zablistala je u bijeloj odjevnoj kombinaciji. S obzirom na to da se u Zagrebu napokon pojavilo sunce i temperature svakim danom rastu, Iva se odlučila odjenuti u skladu s vremenom.

Naime, zgodna brineta je odjenula jednostavnu bijelu haljinu dužine do iznad koljena koju je upotpunila sivim širokim remenom oko struka kojim je naglasila svoju besprijekornu liniju. Haljinom je također istaknula duge noge, čemu su pridonijele i visoke jednostavne, srebrne cipele na visoku tanku petu. Cijeli outfit je začinila torbicom u nijansi boje kao i remena te je raspustila svoju dugu kosu zbog čega je dobila još veću dozu glamuroznog izgleda.

Uz Ivu na raskošanom partyju koji je orgaiziran za proslavu 10 godina rada modnog brenda Diane Viljevac u romantičnom prostoru Muzeja Mimara, obilježen je dolaskom brojnih poznatih lica poput Jelene Rozge, Ivane Petković Čevre, Nine Mije Čikeš, Mirne Medaković, Karle Zelić Superbabekillah i Ive Viljevac. One su se također isticale stylingom s potpisom Diane Viljevac, koji se savršeno uklopio u bijelu, proljetnu temu zabave. Party su upotpunile slane i slatke delicije, čarobno piće dobrodošlice i ljetno otkriće, Summer wine, dok su bezalkoholna pića bila na raspolaganju zahvaljujući Jani.

Proslavi su se odazvali brojni suradnici, partneri i prijatelji koji su kroz proteklih 10 godina sudjelovali u radu i razvoju brenda, a dizajnerica im se posebno zahvalila u emotivnom govoru prisjetivši se onog najljepšeg u zadnjem desetljeću: 'Presretna sam što imam priliku izraziti zahvalnost divnim ljudima koji su me pratili i motivirali. Imam razloga veseliti se i budućnosti, a već krajem ove godine pripremam veliko iznenađenje i ulazak u novu eru brenda'.

Diana Viljevac, dizajnerica sa zagrebačkom adresom, već je godinama poznata kao miljenica najzgodnijih Hrvatica, a šarm vlastitog Showrooma u Šenoinoj 11 prenijela je i u impozantni prostor Muzeja, obilježavajući posebnu obljetnicu. U uređenju je svakako pomogao Cvit happens, tim čije bajkovite cvjetne dekoracije podižu svaki prostor, a baš to je bilo potrebno da se uzvanici uz glazbu mlade i talentirane glazbenice Lu Jakelić oduševe atmosferom.