Nakon što je u travnju prošle godine u javnosti odjeknula vijest da je srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac pretukao njezin suprug Luka Lazukić, brojni Natašini obožavatelji ostali su šokirani. Poznato je da se te potresne večeri Luka vratio iz noćnog izlaska, a Nataša mu je u mobitelu pronašla poruke od druge žene, nakon čega je došlo do svađe i fizičkog obračuna u kojem je pjevačica izvukla deblji kraj. Sada je konačno poznato tko je žena čije su poruke bile povod za obračun među supružnicima.

Kako za Kurir otkriva Sandra Crnogorac, u pitanju je njena kolegica Milena, menadžerica beogradskog hotela. Ona se navodno s IT stručnjakom viđala i prije nego što se on u rujnu 2017. godine vjenčao s Natašom, koja je već četiri mjeseca bila trudna. Lukina ljubavnica tvrdi da je njihova veza nastavljena i kada je pjevačica ostala trudna i da je trajala dvije godine. 'Sve sam vidjela svojim očima. Radila sam kao menadžerica prodaje u hotelu u kojem se moja šefica Milena viđala s Lukom dok je on bio u braku s Natašom. Time se ona i osobno hvalila. Viđale smo Luku kad je dolazio i njih dvoje bi se odmah osamili na bazenu', izjavila je Milenina kolegica Sandra. 

'Milena ga je srdačno dočekivala i hvalila se kako nju voli, a da je Nataša nikakva. Kad je izbio skandal, Milena ga je svim silama branila. Tada je krivicu svalila na Natašu. Pričala je kako je ona sama sebe povrijedila da bi njemu napakostila i da joj je Luka samo lupio šamar. Pričala nam je da je Lazukić nesretan s Natašom, a da je njoj ostavljao cvijeće na jastuku', dodala je Sandra. Podsjetimo, Luka je nedavno osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 8 mjeseci uvjetno, s rokom kušnje od tri godine. U rujnu ove godine već planira novo vjenčanje, s djevojkom s kojom je u vezi sedam mjeseci.