Zgodna pjevačica često je na meti kritičara, te se jako trudi dokazati da dobro izgleda i pjeva, te kako baš nikada ne koristi Photoshop. Otvoreno pokazuje da joj smetaju negativni komentari na njen račun, te se neprestano na društvenim mrežama obračunava s hejterima.

Nedavno je opisom fotografije otišla korak dalje, te je sama sebe prozvala vjerojatno najboljom pjevačicom u Hrvatskoj. Također, dodala je da je to dokazala uživo i da je u šest godina imala 570 koncerata. Splitski menadžer, Ivan Bubalo vjerojatno dijeli njeno mišljenje, jer neprestano kritizira urbane izvođače, dok Lidiju samo hvali. 

Pjevačici ovo nije prvi put da se, ničim izazvana hvali, naime prošle godine na Instagramu je objavila svoje mjere. Uz opis, jasno posvećen svim njenim hejterima, koji ju, kako kaže nisu vidjeli ni čuli uživo, iznjela im je činjenice. Pohvalila se dužinom kose (65 cm), svojom visinom (178 cm) i nogama, koje su duge čak 107 cm. nije izostavila ni grudi opsega 95 centimetara i struk od 62 centimetra.