To je reakcija publike nakon premijere mjuzikla „Sunset Boulevard” ansambala riječkog HNK Ivana pl Zajca . Jedan  od najboljih svjetskih mjuzikala svih vremena, „Sunset Boulevard”, priča o ljubavi i opsesiji, o licu i naličju Hollywooda 50-ih izveden je pod redateljskim vodstvom Renate Carole Gatice i pod dirigentskom palicom maestra Igora Vlajnića.

Glamur, sjaj , ali i borba za  preživljavanje čekajući “ svojih 5 minuta” u svijetu koji je nemilosrdan u svom postojanju, sve je to Hollywood i “Sunset Boulevard”.

“Meni je ovo ostvarenje snova. S te neke osobne strane, možda i najljepši projekt do sada. Sjećam se kad sam u sedmom osnovne ovdje gledao »Duhe«, vidio tu scenu i pomislio: »Bože dragi, jednoga dana nadam se da ću i ja biti tu  I evo me”,  ushićeno nam je rekao Kedžo.

Priču o mladom piscu Joe Gillisu  koji pokušava uspjeti  i starijoj glumici  Normi Desmond koja ne prihvaća da su njena karijera i slava prošli,  sjajnom i glumačkom i glazbenom interpretacijom utjelovili su  Damir Kedžo kao glavna muška uloga i Leonora Surian Popov u glavnoj ženskoj ulozi. Joea Gillisa utjelovio je Damir Kedžo i pokazao neosporni pjevački talent i lakoću i ležernost u glumačkoj izvedbi, što je publika i nagrađivala na otvorenoj sceni.

“Reakcija publike nakon premijere je ono za što se živi. 5 minuta ovacija, stajaćih ovacija najveća je nagrada ikad. Hvala svima, publici, kritici i svim kolegama. Čast je biti dio ovog mjuzikla. ” dodao je Damir Kedžo. “Večeras se dogodio Hollywood!”, Damir Kedžo je bio vokalno standardno izvrstan, a sada sam otkrila da mu jednako i gluma leži.

Razigran, dinamičan i prepun zanimljivih koreografija ovaj mjuzikl  svojim  pokretom, plesom i pjesmom  dočarava svijet filmske priče davnih 50-tih godina prošloga stoljeća.

Na hodnicima i na domjenku  nakon premijere čuli su se komentari publike, kolega i struke, a nisu štedjeli  riječi hvale:
“Mjuzikle gledam i u Hrvatskoj i inozemstvu, ono što zasigurno mogu reći je da niti jedan HNK i niti jedno drugo kazalište nije od publike dobilo ovakav pljesak! Svi su ljudi u publici stajali na nogama. To je sjajan osjećaj”, ushićeno nam je komentirala posjetiteljica .
„Oduševljena sam, mjuzikl je izvrstan, uživali smo, ovakvu reakciju u kazalištu ne pamtim”, Vrhunski, za Broadway! Damir Kedžo me pozitivno iznenadio, u mjuziklu je – doma!

Ovo je pravi spektakl! A posebno su zabavni pravi strastveni poljupci, šamari i poneko skidanje košulje”.
Da, svega toga ima tijekom 2 sata i 40 minuta mjuzikla , “ Sunset Boulevard”  Andrewa Lloyda Webbera i zato vrijedi pogledati neku od sljedečih izvedbi u riječkom HNK.