Uspješna glazbenica Natali Dizdar ne prestaje svojim skladbama i izvedbama oduševljavati domaću publiku. Ovim se poslom počela baviti sa svega 19 godina, a kako je trenutno u jeku priprema za jedan od najvećih koncerata u životu, Natali se podijeljenom fotografijom na Instagramu podsjetila kako je sve izgledalo prije 15 godina.

Simpatična Natali tada je 'furala' ravno odrezane šiške, a i danas je ostala vjerna jednostavnim, ali upečatljivim modnim kombinacijama. 'U Lisinskom (12.5.) slavimo 15 godina karijere, spremamo vam puno lijepih iznenađenja a prvo ćemo otkriti ovog finog dečka, inače Alpha&Omega grupe Jinx, producent mog prvog albuma, ‘Pronađi put’ i ‘ZKM Live’, autor pjesme ‘Gazio si me’ i dugogodišnji frend Gordan Coco Mosquito Muratović prvi put sa mnom na stageu!', napisala je Natali uz podijeljenu fotografiju.

Vlasnica četiri albuma koji su osvojili preko 25 nominacija, tri Porina i brojne nagrade tako je još jednom dokazala kako joj koncert za pamćenje kojeg priprema u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, zaista jako puno znači te da mu se neizmjerno veseli.