Kape, rukavice i šalovi većini su obilježili prosinac, a temperature ispod minusa većinu natjerale da ostanu uživati unutar vlastitog doma pod dekicom. Oni najhrabriji ipak su se odvažili dobro zabundati i ispijati kuhano vino na adventskim štandovima u nekom od bajkovito uređenih hrvatskih gradova. Ipak, za razliku od većine, neke domaće djevojke jednostavno nisu mogle podnijeti hladnoću pa su svoju zimu odlučile obilježiti suncem, palmama i morem na čemu smo im svi barem na tren pozavidjeli. Iako je rodila prije svega tri mjeseca, bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić nije niti malo usporila tempo! Tako je u rekordnom roku uspjela vratiti savršenu liniju kojom se pohvalila u kupaćem kostimu uživajući u Dubaiju. U vrućoj zimi posebno su uživale sedmogodišnja Jana i petogodišnja Mila koje su praznike provele zabavljajući se, kupajući i sunčajući s obzirom na to da je u Dubaiju trenutačno vrhunac turističke sezone i vrijeme je idealno za uživanje u morskim radostima. Ipak, ovaj toploj obiteljskoj pustolovini nije se pridružila tromjesečna Mari Dana pa je Ljupka na kratko odahnula od zahtjevnih majčinskih zadataka koje dolaze s malenom.

Osim Ljupke, Dubai je ove zime privukao i još jedan par - Jelenu i Novaka Đokovića. Putovanjem na ovu luksuznu destinaciju Jelena se pohvalila na Instagramu. Pod ružičastim nebom u zalazak sunca, ovaj trenutak obilježili su poljupcem koji je ubrzo razniježio sve obožavatelje lijepe Jelene.
Ida Prester i njezin suprug, poduzetnik Ivan Peševski, za hladne zimske dane odabrali su bijeg na Maltu. Otočje Gozo u malteškom arhipelagu pokazalo se kao savršena destinacija za uživanje u društvu sinova, trogodišnjeg Roka i jednogodišnjeg Ria. Osim što su većinu svoga vremena proveli na plaži, nisu mogli odoljeti ni polju kaktusa kojim je Ida posebno oduševljena. Iako se po fotografijama može naslutiti kako su preskočili kupanje, temperature su bile dovoljno visoke da nesmetano uživaju u čarima Malte u laganoj odjeći.

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

Mirela Forić Srna hladne zimske blagdane već godinama provodi na nekoj od egzotičnih destinacija pa tu tradiciju nije prekinula ni ove godine. Supruga našeg poznatog nogometaša, Darija Srne, s obitelji je uživala na tropskim plažama ispod palme, a lokaciju nije htjela otkriti već se samo pohvalila fotografijama na Instagramu.

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Autor: A.S. Foto: Instagram